Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FV

Paní Tobiášová, vy už asi nesouložíte, že ne? A stýská se vám?

9 0
možnosti
Foto

Vy se toho chcete ujmout nebo jak Vás tohle napadlo?8-o;-D

4 5
možnosti
MS

Ne, nemám, ale není to tím, že bych byla sportovní typ. Prostě nenechám děti jen tak ladem před tv a zajímám se o to, co vaří. Souhlasím s tím, že rodiče jsou zodpovědní, ale na druhé straně váš článek vyznívá trošku namyšleně, jako já mám super děti a nějaká tlusťoška má smůlu...Paní učitelka se zachovala extrémně neprofesionálně a vůbec mi není sympatická. Je jedno, zda je kroužek placený nebo ne, tohle jsou děti a je třeba s nimi jednat jemně, dětská duše je křehká a někdy může pedagog udělat jizvy na vždy. Je jedno, zda má talent, nejde o profesionální tým, jde jen o kroužek. Učitelka má sama máslo na hlavě. Ale jako vždy, budete bránit kamarádku a nevidíte nic navíc.

7 0
možnosti
Foto

Špatně napsaný článek, viz diskuze. Přepisovat ho nebudu, to se nedělá. Namyšleně vyznít neměl - Prostě nenechám děti jen tak ladem před TV - tak jsem to myslela. Děcka jsou už velký, takže můžu posoudit, co se povedlo a co ne - Adriana sice tancuje, ale třeba vidět jí běhat, to je zážitekRv. Takže nedělá atletiku, ale tanec. A Karolína na ni dodnes vzpomíná jako na sportovní dřevo, ale o tom můj článek není.

0 7
možnosti
MV

M74i26l36a95n 21V67e62l57k49ý

18. 4. 2013 19:06

Já bych bych to "do třetice všeho smazaného" nedělal ...... mohlo by to spustit zničující lavinu.

_-1-_

4 0
možnosti
Foto

teda vy tu té autorce dáváte pohulit....;-D přitom vcelku nevinný článek...není úplněk?

2 4
možnosti
MV

M22i94l35a20n 14V39e23l95k35ý

18. 4. 2013 18:38

Korupce na Slunci (už zalézá za obzor, potvora)

_-1-_

4 0
možnosti
Foto

Nemám tlustý dítě,ale hysterický - dneska v Motole na zubním opět ukázala svou sílu hlasu - možná o tom napíšu. Hlavně o tom, jak ostatní zubaři posílají neošetřitelné děti do Motola, bo tam údajně ošetřují v takových případech v celkové anestezii nebo v analgosedaci. Pak vyjde najevo, že se to týká dětí do pěti let a ty starší musí mít papír od psychologa, že to jinak nejde. Jinak klasika- lokální anestezie injekcí. Takže my, rodiče, celou cestu chlácholíme dceru, že usne a nebude o ničem vědět - a nakonec jí tam musel držet manžel, sestra a ještě přivolaná sestra z vedlejší ordinace. A já na chodbě na zhroucení. Tím pádem má malá ze zubaře ještě větší trauma, než dosud:-/

Asi si začneme šetřit na soukromou zubní kliniku, kde celkovou dají, ale stojí okolo 3500-5000Kč.

0 2
možnosti
MV

M59i36l13a48n 73V76e65l88k73ý

18. 4. 2013 16:49

:o) Kolik jí je?

_-1-_

0 1
možnosti
DD

Paní Tobiášová, vy na blozích docela často a ráda píšete o svých in a cool a zdravých a krásných dětech. Dokonce, nemýlím-li se, jste v nějakém blogu i dala do placu jejich fotečku. Já vám k těm dětem jenom gratuluji a přeji vám je. Jste určitě ráda, že to nejsou tlušťoši a smradi, jak jste se vyjádřila i v diskuzi o jiných dětech.

Samozřejmě vám nic zlého nepřeji, ani náhodou, ale jste si jista, že se nemůže nic stát a třeba bude někdy vše jinak? Opravdu vám to nepřeji, ale abyste někdy nemusela měnit své hodnotové žebříčky a také třeba čelit něčemu, co není tak in a cool.

7 0
možnosti
Foto

Pane Dušane, velice se mýlíte. Tlusťoši to nejsou i díky mně a to nemyslím geneticky - to spíš naopak:-/. Jako smradi se občas chovali, jako všichni ostatní. Píšu o svém mateřství, o svém životě. Nikdy jsem své děti nenazvala krásnými, vím, jak je krása pomíjivá a  jsou zdravé, to ano. Mé hodnoty jsou v pořádku a na tom, co je in a cool mi vážně nesejde. Tlustých ( a jinak zdravých) dětí mi je líto, viním z toho jejich rodiče.

1 5
možnosti
MV

M32i70l40a61n 57V16e61l38k27ý

18. 4. 2013 16:09

Čtu si diskuzi a odhaduji, že vaše názory patří mezi ty ca třetinové. Navíc na nich lpíte a nehodláte ani o píď ustoupit.  .... Komunikovat s vámi asi nebude jednoduché, že ....  nebo? :o)

_-1-_

5 0
možnosti
TS

Hm, v mé generaci byl v každé třídě taky maximálně jeden tlustý chlapeček, ale jak by to vypadalo, kdyby tenkrát na těch dvou televizních kanálech nedávali jen Poľnohospodársky magazín, my měli počítače, rodiče vracející se z práce až večer a mekáč, těžko říct... ;-)

1 1
možnosti
Foto

Dostala jsi fantomase? ;-D

1 0
možnosti
Foto

J73a10n62a 77M25a76j74o90v55á

18. 4. 2013 13:14

Hm, trošku by to chtělo promítnout to neodsuzování z předchozího článku (tam zlobí diskuse, proto zde).

Svět je škodolibý a absolutní jistoty, kterým věříme, obrací opravdu s velkým gustem proti nám samotným.

2 2
možnosti
MS

Hmm, vy tady vidíte nějaké projekce? Já ne. A o těch absolutních jistotách víte svoje, co, Mar, pardon, Jani;-)V

3 0
možnosti
JS

Tu učitelku Karolínu, doufám, uvolnili na psychiatrické léčení. A doufejme že pak i z pracovního poměru.

8 0
možnosti
Foto

Ano, doufejme. Volejbalové družstvo se rozpadne, mimochodem tři věkové kategorie, Ti nejstarší jdou pod Sokol. Taky to Karolíně říkám, ve svým věku vážně nemá zapotřebí  starat se o cizí smrady.Na neschopence vydrží, dneska je tolik psych. onemocnění, možná to bude i nemoc z povolání. A bude mít klid. A tlusťoučký rodiče s původně zdravou tlusťoučkou holčičkou začnou za pár let obcházet lékaře, neb jí bude všechno bolet:-/.

0 10
možnosti