Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

správně se píše "nylonky", jinak jsem na rozpacích...

0 0
možnosti
Foto

Jste jediný, kdo si všiml :-). Opraveno. Děkuji. Vaše rozpaky chápu.

0 0
možnosti
Foto

přiznám se k něčemu osobnímu.....oslovení miláčku mě přímo děsí;-D ...prchl bych v les;-)

1 0
možnosti
Foto

;-D. Mně je to jasný, rychle do lesa ... větvičky, celta a ešus ;-D;-D!!

0 0
možnosti

PS: manželka má hned několik velikostí oblečení a teď třeba se raduje, že zhubla do něčeho, co už na sobě neměla 10 let, no a pak to zas máte další dítě, a zas vyšší čísla hadrů... Ale kdyby si koupila velikost, která je ji aktuálně malá, tak bych se ji akorát smál a ještě ten den by to letěla vyměnit za funkční kus - zas tolik místa doma nemáme, abychom mohli kupovat do zásoby na doby kdy bude možná hubenější/plnější.

0 0
možnosti

;-D Tak tohle prostě nepochopím - manželka naštěstí nevlastní žádné boty na podpatku a nezajímá se výstřelky typu stahovací, zpevňovací, napínací a bůh ví co ještě... ani žádné barvy na tělo nevlastní, tak jsem rád že jsou mé uši (a náš účet) ušetřeny slov jako base, rozjasňující krém, vypínací make-up, tužka na obočí, matné stíny, tvářenka. Některé ty výrazy jsem dnes viděl poprvé v životě, tak jenom odhaduji na co může být tvářenka a netuším co jak a co má rozjasňovat krém?!?8-o jsem dycky bral, že krém je na suchou kůži. Tak tohle bude asi něco jako světlý a černý krém na boty?

.

No nemůžu si stěžovat, jak sem si dobře vybral :-P

0 0
možnosti
Foto

Krém má rozjasnit tu osobu, která se jím natře a tvářenka zvýraznit lícní kosti, které se vlivem gravitace a tuku ztrácejí;-D A´tnedojde k mýlce, můj manžel taky nemá tušení, co na sebe nanáším a do čeho se balím ... proto nechápe, co mi tak dlouho trvá. Je fajn, že si nestěžujete a že jste si dobře vybral - jen jestli by to stejné napsala i Vaše žena :-P ;-D ( to máte za ten vyplazený jazyk).

0 0
možnosti

;-D ježišmarjá..je to asi rozumný chlap. A ví, že kdyby si paní tyhle neoprény navlíkala na 10 minut v soukromí u postele, udělá mu to větší radost, než pak tejden poslouchat, jak paní bolí záda. Po 5-ti a více hodinách takhle ve společnosti. No nic..nelituju ho. Asi ví, proč trpí (tuhle ženskou).

1 0
možnosti
Foto

Ví to, prý mu nic jiného nezbývá ;-D!!

0 0
možnosti
Foto

:-P To slovo...cizí...je nutno si zapamatovat ;-)

1 0
možnosti
Foto

J45a80n81a 42M32a75j88o42v86á

19. 11. 2013 19:58

jako...miláčku???8-o?8-o

1 0
možnosti
Foto

a nebylo by lepší...miláčku rozepni mi ty šaty?:-)

1 0
možnosti
Foto

;-DR^co mi to jen připomíná

0 0
možnosti
Foto

Znáš to taky, co? ( úsměv).

0 0
možnosti
Foto

...no, alespoň někdo je u Vás doma normální...;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 154
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5609x
Jsem Pěstounka, která přijímá ohrožené děti. Dělám ze všech sil vše, co můžu proto, aby byl jejich další život lepší než ten předchozí. Taky jsem hrdá máma svých dětí a vzorná, věrná a vařící (3xv) manželka. Často jsem samolibá, marnivá, líná, tvrdohlavá, hádavá a v neposlední řadě infantilní a i když mi občas někdo říká Sluníčkářka, tak já se víc cítím jako OBLÁčková ....