Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DS

Marcel, konečně jsem si přečetla všechny Vaše články, tedy alespoň ty, na které jste dala odkaz. Pro nás, rodiče, nepředstavitelné, čím si holčičky a Vy s nimi museli projít. A čím si prochází spousta dalších dětí v obdobně tísnivé situaci. Děláte úžasnou práci, tedy vlastně už povolání, poslání. Přeji Boží požehnáníVR^V

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
JT

Mezi přechodnými a dlouhodobými pěstouny je rozdíl, nejen v penězích, ale i v motivaci. Což  je také marné Vám vysvětlovat. 

Bohužel, možná to nevíte, ale ne každý biologický rodič je milující a pečující ....Ovšem práva mají, povinnosti sice ne, ale získat pro dítě tzv.právní volnost trvá několik měsíců až rok i když se nestarají ani nezajímají.

 Vaše zahořklost proti pěstounům je evidentní i když k tomu vždy napíšete, že proti pěstounům nic nemáte. Stejně jako když Chalánková říká, že není pro zavíraní dětí do ústavů, ale hned řekne své ALE....

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
Foto

J81a54n24a 91M48a90j44o57v89á

5. 12. 2015 11:03

A kdo je v tomto případě protistrana?

0 0
možnosti
Foto

Marcelo, zasloužila byste víc jak karmu!R^

0 0
možnosti
Foto

Myslím, že to pro holky dopadlo nejlíp, jak si bylo možno jen představit :-)

0 0
možnosti
ZS

Marcel, jak to píše Šárka, nenech se otrávit... je to moc fajn, co děláš, obdiv!

0 0
možnosti
JT

Paní Svobodová, tak s kým teda chcete porovnávat pěstouny? 

S biologickými rodiči? Těmi co vychovávají a starají se o své děti? Těmi přechodní pěstouni byli či stále jsou...také k tomu neměli odměnu pěstouna.

S biologickými, kteří se nestarají a třeba jen rodí a nechávají miminka v porodnici?

Se zaměstnanci ústavů? Kteří mají plat za počet hodin v měsíci, pracovní dobu, příplatky za noční, víkendy, svátky, dovolené - plánované atd.

Nebo s rodiči či lidmi, kteří se starají o své postižené děti nebo příbuzné? Pokud by to dělal  člověk, který je pěstoun bude mít stejné podmínky jako všichni ostatní.

Pěstounská péče je alternativa ústavů, a je potřebná pro normální a zdravý  vývoj dětí, které měly smůlu.

0 0
možnosti
ZB

Přeji jim hodně štěstí a pěstounům hodně trpělivosti. Bude to těžké a možná i nevděčné, ale pokud se z holek povede vypiplat dvě mladé ženy, které si dovedou se světem poradit, tak ten pocit bude úžasný. Přeji jim to všem. A Vám také.

5 0
možnosti
Foto

Marcel, klobouk dolů a nenech se otrávit komentáři níže. Většina lidí Ti fandí:-)!R^

3 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 2
možnosti
Foto

Holka, děláš úžasnou práci. Nemám slov...R^

3 0
možnosti
  • Počet článků 154
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5609x
Jsem Pěstounka, která přijímá ohrožené děti. Dělám ze všech sil vše, co můžu proto, aby byl jejich další život lepší než ten předchozí. Taky jsem hrdá máma svých dětí a vzorná, věrná a vařící (3xv) manželka. Často jsem samolibá, marnivá, líná, tvrdohlavá, hádavá a v neposlední řadě infantilní a i když mi občas někdo říká Sluníčkářka, tak já se víc cítím jako OBLÁčková ....