Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J81a39r36a 73R84a39n23k

17. 1. 2014 18:48

VR^Znam dva manzelske pary (v Kanade), stykame se a vidim, ze deti miluji, jako kdyby byly jejich vlastni. Jeden par uz se blizi k duchodovemu veku a vychovali timto zpusobem 16 deti (pochopitelne, ze to delali dlouhe roky) nekolik z tech dnes uz dospelych deti jsem poznala.....oni se totiz stale vraci domu k rodinnemu stolu, kazde svatky a o svych pestounech, kterym rikaji tato a mamo, mluvi pozitivne, jako o svych rodicich.

4 0
možnosti
AT

Nevěřte novinářům ani televizi. Nedávno říkal jeden kněz, že poskytl rozhovor médiím a sám sebe nepoznal, jak  to bylo sestříháno.....

2 0
možnosti
Foto

...četl jsem a chapu, že Vás rozladila...vezměte to tak, že normální lidé Vám fandí a drží prsty a ti nenormální neudrží nic, čímž jim brzy něco spadne na prsty nohy...a naplní tak známé rčení...dostal přes prsty.:-)

2 0
možnosti
MB

Paní Tobiášová, držte se! Ano, možná je to boj s "větrnými mlýny", jsem si jist, kolik stojí sil, energie, ale to co děláte, je tak obdivuhodné!, má smysl! Tfuj, tfuj, tfuj! Opatrujte se! MB

3 0
možnosti
Foto

Marcelo, nepochybuju o Vás jako pěstounce ani v nejmenším...

5 0
možnosti

Dokud se lidé nebudou bránit žalobami, bude tohle novinářům procházet. Vy byste měla podat žalobu pro nactiutrhání, Váš známý doktor pro porušení jeho práv a pověsti. Je to minimálně na civilní žalobu se slušným odškodným a omluvou v novinách že lhali. Je jen na Vás jestli si jen zabrečíte a nebo s tím budete něco dělat.

p.s. Nemám televizi, o daném případě vím prd. Jen nejste první, ani poslední, který doplácí na překroucení slov novináři.

1 0
možnosti
Foto

Vchápu, že je ti to líto...Tak nějak úplně obyčejně žensky líto...Taky ten zmiňovaný blog beru jako "hloupej" a komentáře páně Bočka níže jako trapný...Jen si myslím, že  za takový trápení nestojí ani jedno z nich. Máš nesmírně široký srdce. Já bych - přestože si uvědomuju jeho potřebnost - tohle povolání nezvládla, a to z čistě sobeckých důvodů. Byla bych schopna cizí dítě milovat, ale ne nezištně v tom smyslu, že bych chtěla tu lásku zpátky....chtěla bych to dítě celý. Dělala bych to vlastně pro sebe a ne tak obětavě jako ty, pro to dítě...Neuměla bych trpět s každým odevzdaným dítětem, i kdybych věděla, že se dostane do dobrých rukou.A o tom to celý je. Buď na sebe hrdá. Zasloužíš si respekt. Za všechno.Tak klídek. Dej si čokoládu, víno, drobečka na hruď, manžela vedle a výše uvedeným hlupákům se můžeš jen smát....Vždyť to přece víš...:-)

3 0
možnosti
KB

K18a41r96e37l 81B60o92č98e11k

17. 1. 2014 19:32

A vida, další aktérka aktů přišla podpořit. Díky za vaše blogy. Jste úža. Zasloužíte si respekt. Víno. Cigarety. Marjánku. Víc aktů a tu košili příště zkraťte!!

5 0
možnosti
Foto

J61a45n77a 82M12a36j23o69v73á

17. 1. 2014 17:16

Hlavně dobře opatrujte mrňouska. Není nic lepšího. Ani většího. A rozhodně ne důležitějšího.

4 0
možnosti
JK

Snad jen ti muži, víno a sex jdou v těsném závěsu :-)

3 0
možnosti
JK

"...chci se líbit a baví mě muži a sex a sladkosti a víno..."

Že vám při tolika zálibách, vlastnímu manželovi doma a teď navíc novému děťátku zbývá vůbec čas řešit podobné triviality... :-/

4 0
možnosti
Foto

Jaroslave, to patří k životu. Nové děťátko už máme několikáté, přece nerezignuju sama na sebe.

4 0
možnosti
Foto

To chce klid, výkřiky do tmy v médiích nemá cenu komentovat, význam má kritizovat případně konkrétní znění zákonných norem :) Nafoť další akty, než se to přežene ;)

4 0
možnosti
  • Počet článků 154
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5609x
Jsem Pěstounka, která přijímá ohrožené děti. Dělám ze všech sil vše, co můžu proto, aby byl jejich další život lepší než ten předchozí. Taky jsem hrdá máma svých dětí a vzorná, věrná a vařící (3xv) manželka. Často jsem samolibá, marnivá, líná, tvrdohlavá, hádavá a v neposlední řadě infantilní a i když mi občas někdo říká Sluníčkářka, tak já se víc cítím jako OBLÁčková ....