Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

P54e63t86r 57S34k49á48c17e38l

18. 8. 2013 20:20

Možná se někdo bojí, ale hlavně jde o tok informací k těm, kterým se v mládí nedostalo z důvodu neúplné výchovy řádného poučení.

Statistika o životě a díle GLBT se nachází na http://www.hcjb.cz, v nich "Zápas o duši" č.68, článek "Homosexualita", autor MUDr.Štěpán Rucki CSc. Precizně je v článku popsána i nutkavá (kompulsivní) porucha chování, tedy závislost. Zkusíš to, zvykneš si a potom jsi závislý. Jak prosté. 

Zdravý rozum a pevná vůle může napravit stav, pokud ovšem dotyčný chce a nebaží po pomíjivých požitcích. Mj. jde i naplnění Desatera, bod "Cti otce svého i matku svou". Co je na tom špatného, ctít rodiče, kteří svojí láskou způsobili, že jsme přišli na svět. Je těžké je napodobit? Pro někoho asi ano, ale východisko se nabízí...R^

0 0
možnosti
Foto

Tak šup šup, nepřehlížet to východisko :)

2 1
možnosti
Foto

Jak jste prosím přišla na to, že homosexualita je nebezpečná? Protivná je pouze ta šaškárna kolem ní. Jinak by bylo vše v klidu a nikdo by na ně ani nevzdechl.

11 1
možnosti
PP

Dokonce i pochod se da pochopit. Co mne osobne se moc nelibi, ze ruzne politicke struktury (velvyslanectvi, magistrat apod.) takzvane prejimaji zastitu. Proc jako? Ze by nekde nejake verejne penize?

3 1
možnosti
MR

Co takhle udělat pořádná karneval a samba drome jako V Riu ... . Další skupině pořádnou Techno párty, další skupině Saturnálie kde bychom mohli pěkně politiky "komentovat" a další skupině ... .

2 0
možnosti
MR

Je to uloženo v našem přirozeném vědomí tzv. instinktivním a sociálním vědomí, jež je hodně sobecké a agresivní a hlídá si svůj genetický materiál DNA. Zde platí jiné zákony než v duševním vědomí. Zde je základ proč jsme vnímaví na nepřirozenosti a nemusí to být homosexuál, ale třeba jiná barva pleti, typ chování, příslušnost atd. Na tomto vědomí je vlastně založena i naše civilizace a promítá se do způsobů správy společnosti, sem i patří nacionalismus i náboženství. Duševní vědomí je přidaná hodnota člověka jeho potenciál a vzniká a rozvíjí se u každého jinak.  Duševní vědomí není samo už duální ale celostní založené na snaze kontinuálně chápat děje a odvozovat budoucnost a následky. Základ je vzdělání, vlastní svoboda a životní krize, z nichž přichází moudrost. Duševní vědomí přináší technickovědecký pokrok, umění, vyšší princip do  společnosti, filozofii. 

Dnešní doba  přináší díky rozvoji, sociální materiální a technicky vědecky pokročilé společnosti nový fenomén a to otvírání svého duševního potenciálu. Někdo jde přes esoteriku, další přes pomoc druhým atd. Je to i více košatější vnímání podstaty bytí i člověka, ne jen že je to lidský druh a jeho "dělník". Duševní vědomí přináší i potřebu jinak vnímat děje, učit se kontinuálnímu a vícerozměrnému vnímání a práci s ději, jež nejsou od sebe oddělené. Pak mizí hodně rozporů. Navíc tento vývoj je pořád pod kontrolou zákona akce a reakce = transformace nebo taky blokace. Je potřeba si přiznat že jsme bytosti vlastně dvou světů a zatím stojíme a žijeme v jednom ... . Spíše zde jde o zženštilé chování a to že s někým to hodně mlátí o zem. ;-). Jedno vědomí přináší pokračování rodu, ale taky násilí v rodinách, války, náboženské střety, druhé vědomí pak poznání a duševní rozměr, jež to umí pojmout a vnímat vícerozměrně.

0 0
možnosti
Foto

Zapomněl jsi vědecky dodat něco o trestech v reinkarnaci :)

0 0
možnosti
Foto

Včera jsem se rozhodla vydat do šantánu a netušila jsem, že je zrovna po průvodu tak jich bylo všude jak naseto a zcela upřímně, bála jsem se taky :-)

1 0
možnosti
Foto

:-) Nepsal bych vůbec nic a blog přešel :)

1 0
možnosti
Foto

Odpověď na otázku v titulku je naznačena (i s odkazy naodborné prameny) třeba tady http://en.wikipedia.org/wiki/Homophobia (omlouvám seza angličtinu, ale nechce se mi to překládat):

Some studies have shown that people who are homophobic are morelikely to have repressed homosexual desires. In 1996, a controlled study of 64heterosexual men at the University of Georgia found that men who were found tobe homophobic were considerably more likely to experience more erectileresponses when exposed to homoerotic images than non-homophobic men. Anotherstudy in 2012 arrived at similar results when researchers found that studentswho came from "the most rigid anti-gay homes" were most likely toreveal repressed homosexual attraction. The researchers noted that thisexplained why some religious leaders who denounce homosexuality are laterrevealed to have secret homosexual relations. (…) Theorists including CalvinThomas and Judith Butler have suggested that homophobia can be rooted in anindividual's fear of being identified as gay.

3 1
možnosti
RR

:) klíčová slova: some, 64, Georgia a hlavně Dr. Calvin Thomas je 

Professorof English

Directorof Graduate Studies in English

 Georgia State University

0 0
možnosti

Klídek, normální jist ě jste. Navíc když gayové či lesbičky v pornu jsou normální taky, prostě jen točí na co je poptávka;-D

2 0
možnosti
Foto

Já myslím, že Klaus to popsal poměrně přesně. Homosexualita je pravděpodobně poruchou vývoje některých vývojově starších částí mozku, nicméně není na ní celkem nic nebezpečného a v tomto ohledu tedy ani není co tolerovat. Do toho, kdo s kým chce být a co se mu líbí, mi je prd. Něco jiného je ale svět, v němž se homosexuál stává pro svou jinakost hrdinou, kdy tuto svou jinakost dává ostentativně na odiv. A to musím upřímně přiznat, že mě trochu obtěžuje, stejně jako by mě obtěžovalo, kdyby se po náměstích producírovaly zcela heterosexuální lehké ženštiny s vytasenými silikonovými vnady. Napadlo někoho z těch účastníků podobných pochodů, že se na ně dívají děti? A že už od té chvíle, kdy je spatří a tatínek, nebo maminka jim vysvětlí, o koho jde, se pro ně stávají něčím jiným, né úplně běžným, nenormálním, možná i divným?

5 0
možnosti

aby se tak nepopsal poměrně přesně;-D

0 1
možnosti
Foto

jsou věci, které si v genech nosíme už z dob, kdy jsme nebyli lidmi. Třeba odpor k cizím jedincům pronikajícím na území, které pokládáme za svoje. Stejně je to s jakoukoliv odlišností, kterou vidíme u jedinců stejného druhu. Pohleďte na zvěř nebo i na děti, které se ještě chovají přirozeně, protože je společnost nezmodelovala do podoby, ve které lidi potřebuje mít.

1 0
možnosti
Foto

Na dva kocóry se čučí betálně ;)

1 0
možnosti
Foto

N30e16l80a 73P51a38l96o76v34á

18. 8. 2013 18:56

Mě to teda neba...

;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 154
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5609x
Jsem Pěstounka, která přijímá ohrožené děti. Dělám ze všech sil vše, co můžu proto, aby byl jejich další život lepší než ten předchozí. Taky jsem hrdá máma svých dětí a vzorná, věrná a vařící (3xv) manželka. Často jsem samolibá, marnivá, líná, tvrdohlavá, hádavá a v neposlední řadě infantilní a i když mi občas někdo říká Sluníčkářka, tak já se víc cítím jako OBLÁčková ....