Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Je to velmi rozhněvané a velmi trefné. Díky+karma

8 2
možnosti
AK

Kdyz se vzdy vracim z cest a vidim tam chudobu, ale tu opravdovou, tak si rikam   na co si u nas porad stezuji. A VamR^

11 1
možnosti
Foto

Myslím si to samé. Neznám nikoho, kdo by trpěl hlady. Ani nemám strach vylézt ven,pořád je tu bezpečněji, než v Africe či Indii.

5 1
možnosti
SB

Nemáte ráda Zemana, na což máte právo. A píšete:

"Dobrým politikem může být jen ten, kdo už má všeho dost. Kdo už nechce víc peněz, víc baráků, víc všeho. Ten, kdo něco viděl, zažil a zná. Ten, kdo procestoval kus světa a ví, že si u nás nežijeme špatně. Ten, kdo netrpí pocitem, že musí mít víc, aby za něco stál. Ten, kdo je člověkem, osobností pro to, co ví, ne pro to, co ví na někoho."

Všechno tohle však na Zemana pasuje. Můžeme k němu mít stovky výhrad, ale rozhodně nepůsobí dojmem, že by chtěl stále více. Stačí mu jedna chata na Vysočině a více majetku nikdy nepotřeboval. Též rozhodně něco viděl a zažil. A též rozhodně něco zná - zcela určitě to není podprůměrně sečtělý a podprůměrně vzdělaný člověk.

Nemohu však říci, že si protiřečíte, protože Vy píšete, že takový člověk může být dobrým politikem. A ve slově "může" je už obsaženo, že to podle Vás jsou sice nezbytné, ale nikoli jediné podmínky.

10 4
možnosti
VZ

Autorka nejen že si občas protiřečí, ale také účelově zapomíná. Takový pan Bárta by podle jejího algoritmu měl být přímo skvělý politik a ejhle on fungoval podle starého hesla, že kdo má hodně, chce mít ještě víc.

S hodnocením pana Zemana celkem souhlas. Nemusím ho, ale dovedu uznat, že to rozhodně není hlupák bez rozhledu. A že není na atletické výkony. To by jeho konkurent z druhého kola voleb patrně nebyl také. Akorát kdyby se hloupě nemlžilo o viróze, když se přimázne na ruské ambasádě. Každý kdo kdy přišel do kontaktu s rusákama ví, že s nima se bez chlastu prostě nedá.

3 1
možnosti
RH

A netolerance k odlišnému názoru je taky znakem omezených tupců? ;-)

5 1
možnosti
Foto

Co bylo dřív - vejce nebo slepice? ;-) Vím jak to myslíte, ale dneska už nemám sílu ...

2 2
možnosti
Foto

Marcelku, Šárko, moc chápu, i když to všechno mohu pozorovat jen mimo cz. ;-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 154
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5609x
Jsem Pěstounka, která přijímá ohrožené děti. Dělám ze všech sil vše, co můžu proto, aby byl jejich další život lepší než ten předchozí. Taky jsem hrdá máma svých dětí a vzorná, věrná a vařící (3xv) manželka. Často jsem samolibá, marnivá, líná, tvrdohlavá, hádavá a v neposlední řadě infantilní a i když mi občas někdo říká Sluníčkářka, tak já se víc cítím jako OBLÁčková ....