Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To je neskutecna demagogie co tu predvadite. Podporuje me to v presvedceni, ze jen uchylak vsude vidi uchylaka, a ze lidi , co maji nutkani pomahat za kazdou cenu, k nim patri.

1 0
možnosti

Děkuji za pohled z této strany. Hrozné. Kéž by to nebyla pravda...

0 0
možnosti

Hodně by se vyřešilo povinným podvázáním vaječníků u matek, které mají již dvě děti, o které se nestarají a o které nemají zájem, neplatí na ně a nedej bože je i týraly... tím by se hodně vyřešilo...

0 1
možnosti
Foto

H76a26n54a 76V25l20k77o98v90á

28. 1. 2016 20:37

R^ karma za všechny děti v děcácích co jsou ADHD nepokojní a chtěli by paní učitelku za maminku a pana vychovatele z DD za tatínka.

Karma za všechny ostatní, co mají maminku závislou na alkoholu a doma občas nemají na jídlo nic než jabko.

Karma za všechny děti v ČR, jimž přeju lepší osud navzdory hlupákům, co podobné názory označují za "pěstounskou lobby".

KARMA R^R^R^R^R^

2 0
možnosti

Karma jako Brno. Znám spoustu podobných případů. Koukám, že PR pracovnice Petičního výboru už doběhla se svou mnohaletou praxí v opatrovnických řízeních.

3 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
3 4
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 3
možnosti
Foto

Běžte už do háje. Já nemluvím o Norsku.

3 2
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 4
možnosti
Foto

Vy jste vážně cvok. Nepíšu o Norsku.

2 1
možnosti
Foto

Zbaběle tu naznačujete, že byly děti paní Michalákové zneužívány, i když musíte přinejmenším tušit, že lžete. Nemoc střev byla prokázána, potvrdilo to, nezávisle na sobě, několik různých lidí, kteří měli možnost nahlédnout do spisu, včetně několika novinářů, politiků a právníků. Ale i kdyby ne, nařčen ze zneužívání byl pan Michalák a světe div se, on o rodičovská práva nepřišel. Paní Michaláková, která podezřelá ze zneužívání nebyla o rodičovská práva přišla. Doufám, že odvolací soud bude mít jiný názor.

Vždy jsem konsternován hloubkou neinformovanosti a zaslepenosti lidí, co svou nenávist a frustrace obrací proti paní Michalákové.

4 3
možnosti

Paní snad píše o cause Michalákových v Norsku?

To jsem nějak nepostřehl. Asi už ani neumím číst...

3 0
možnosti
Foto

Pokud rodiče nemají o dítě zájem, je třeba aby se o ně někdo postaral. Možná, kdyby měli tito lidé, co sice rodí děti, ale nechtějí se o ně starat nějakou možnost zpeněžit svá rodičovská práva, ubylo by bezdětných rodin a problémů co s těmito dětmi.

0 0
možnosti
  • Počet článků 154
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5609x
Jsem Pěstounka, která přijímá ohrožené děti. Dělám ze všech sil vše, co můžu proto, aby byl jejich další život lepší než ten předchozí. Taky jsem hrdá máma svých dětí a vzorná, věrná a vařící (3xv) manželka. Často jsem samolibá, marnivá, líná, tvrdohlavá, hádavá a v neposlední řadě infantilní a i když mi občas někdo říká Sluníčkářka, tak já se víc cítím jako OBLÁčková ....