Diskuse

Potřebuju peníze

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Tedy sleduji Vaše příspěvky již nějakou dobu, do této chvíle jsem vás obdivovala, ale nyní si začínám myslet, že jste neinteligentní osoba, zcela mimo a je vidět, že jste nikdy nezažila dětský domov, ani nic podobného... Klokánky jsou zapotřebí... a žárlit jako pěstoun nemusíte, za schvalování a předávání dětí do pěstounské péče může úplně jiný orgán a ne pan prezident nebo Klokánky. Silně se mi protiví tento článek, sama jsem byla v dětském domově, osobně znám například paní Vodičkovou a vím, jaký je člověk a je to dobrý člověk, který miluje děti a chce pomáhat... cesty jsou někdy těžké člověk musí v souladu se zákonem bojovat různými způsoby a je úplně jedno, jak přišel k prostorům apod. Dělá to pro dobrou věc a krom toho, každý má právo se ve svém životě rozhodnout i ke změně, i kdyby do té chvíle nekonal jen dobro, tak například zjistit, že toto dobro konat bude a že jej to naplňuje a že tak je to správné a nic jiného již nechce. Takovéto kecy o mixéru a autě a jiných trapnostech... to si nechte... to se raději podívejte na některé dětské domovy, jak fungují dotace tam!!! Myslím si, že jste naprosto vedle! Uvědomte si, že například dělili i sourozence z klokánků a dávali je do výchovných ústavů, kam vůbec nepatří.. proč?? Protože nebylo místo. Proč je nedali pěstounům je věc jiná. Ale každopádně pan prezident udělal dobrou věc a já si Vás bohužel mažu z oblíbených a doufám, že Vám to napíše více rozumných lidí a Vy se dejte do kupy. Zřejmě máte nějaký psychický problém, protože Vaše články předtím byly zcela jiné. Já budu Klokánky bránit, ať si lidé pomlouvají, jak chtějí... sama nemáte tolik dětí na starosti a nemáte takový velký boj jako oni, ale hlavně že soudíte.. ono se to soudí z menší pozice, co?? Doporučovala bych se nad sebou zamyslet. Pěkný den!

1 0
možnosti
Foto

Víte, já nesoudím Klokánky a naprosto chápu, že zařízení pro okamžitou pomoc jsou potřeba. Nejsou jenom Klokánky a ty jiné jsou oproti Klokánkům znevýhodněné. To nic nemění na tom, že se zde utápí obrovské peníze a hlavně - že se tyto peníze nedostanou k dětem ani k tetám. Mám mezi kolegyněmi dost bývalých tet z Klokánku a i jim vrtá hlavou, kam se peníze poztrácely.... A pokud někdo pomáhá opravdu nezištně a z dobrého srdce, zvláště nějaký politik, nehlásá to do médií...jako náš pan prezident. A ano, dětské domovy peněz schramstnou ještě mnohem víc ... a na dárky pro děti k Vánocům jim také nezbývá.

1 0
možnosti

R71a91d50e80k 14Š27í30b20l

18. 12. 2015 10:12

Jaky je problem v tom, ze dava prispevek ze sveho fondu, na ktery posila tretinu sveho platu. Mozna hospodareni neziskovek neni v poradku, ale je to jeho fond a jeho volba, kam to posle.

3 0
možnosti
JT

Ten fond byl na splacení státního dluhu, lidé posílali peníze na tento účel. Pokud by chtěli posílat peníze na Klokánek pošlou peníze FODu.

1 0
možnosti

Je evidentní, že Vám to třídění myšlenek cestou psaní nějak nejde. Zkuste něco jiného. Z tohoto blogu čiší jen to, že na Vás, tak nějak, nevybylo......

3 0
možnosti
Foto

Máte pravdu. Prostě Potřebuju peníze ;-D.

1 1
možnosti
Foto

J97a77n64a 91M76a70j69o59v62á

17. 12. 2015 23:08

Tohle se hodně nepodařilo, bohužel.

10 0
možnosti
IM

Že Vám zrovna vadí Klokánky a ne ostatní neziskovky.

3 1
možnosti
Foto

J55i27ř62í 27T57u33r42n11e73r

17. 12. 2015 22:23

Neznám vás, netuším jestli jste člověk, který svůj čas, energii a um investuje do činnosti pro jiné a váš článek je tak oprávněnou kritikou lidí, kteří se sice snaží, ale dělají to prostě hůře než vy. Pokud však nic takového neděláte, je mi hanba i za vás.Také totiž nic takového nedělám, ale alespoň v tomto ohledu "držím zobák".

5 0
možnosti
Foto

Ale dělám, jen mi na to nestačí peníze... Jak píšu, potřebuju dotaci a taky víc dětí v domečku.

1 1
možnosti
JH

Mám rád děti, pro prudiče nejsem pedofil, ale fakt mám rád děti. Jsou velmi chytré, dočkáte se od nich všelikých překvapení a jsou naprosto upřímné. Řeknou vám do očí, co si o vás myslí, jelikož nejsou ještě ovlivněny komunistickou korektností, nevědí, že tamto a ono je zakázáno v duchu všeobecného blaha. Doufám, a já již tady nebudu, že naše děti ty socialisty, vítače a multikulturalisty pošlou do lovišť, ze kterých není návratu.

4 0
možnosti

J52o21z35e29f 37Č73e82r39n29ý

17. 12. 2015 19:47

Máte pravdu. Dnes je doba, kedy je biznis zo všetkého. Od pôrodnice, cez školstvo (od škôlky až po univerzitu), záujmová činnosť pre deti, domovy dôchodcov, pomoc postihnutým či umierajúcim na rakovinu. Najhoršie na tom je, že slová ako charita, nadácia či zbierka strácajú svoj pôvodný význam a sú dnes synonymom pre prospechárov.

0 0
možnosti
ZS

R^Marcel, dobře jsi to napsala!

1 1
možnosti