Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Asi bych v tomto případě nepoužila slovo zrůdy. Možná, že holka udělala pro svoje dcery to nejlepší, co mohla, tím, že je opustila.

0 0
možnosti

Deti budou v pohode, Kamila bude retard, protoze na ni kazdej kaslal vcetne socialky a byla zneuzivana od casneho detstvi. Kruh uzavrit a jejim detem poskytnout jiny svet, jinak z nich budou stejny magori jako z jejich predchudcu

0 0
možnosti

Spíš si položme otázku, proč Kamilka nebyla sterilizovaná? Kdo ví, kde teď je a zda není opět těhotná.

V rámci humanity a práv jednoho člověka, zbytečně zatěžujeme celou společnost.

1 2
možnosti
Foto

Můžeme si položit tu samou otázku i o vás.  Proč ještě nejste sterilizovaná?

3 0
možnosti
Foto

Nikdo nemá právo zasahovat do života druhých lidí i když se nám jejich způsoby nelíbí.

1 0
možnosti
Foto

Vy mě vždycky dostanete ;-D. Závidím Vám, musíte si krásně žit.

0 0
možnosti

Nerozumím jedné věci - na základě čeho rozhodne otec (dědeček) o osudu narozených dvojčat. Sahá jeho zastupování nesvéprávné dcery až tak daleko? Zvlášť za situace, kdy je podezřelý z incestu?

Krom toho existuje azylový dům pro matky s omezenou způsobilostí - kde by mohla maminka zkusit vychovávat svá dvojčátka. Pokud je toho alespoň trochu schopná.

Pokud není - děti mají právo na milující náruč, i kdyby se snad nenašla adoptivní nebo stálá pěstounská rodina. Mají právo i na několik po sobě jdoucích náručí přechodných pěstounů a nebo o prodlužování péče u té první pěstounky do doby, než bude jasné, co jim je, nebo není. Nebo je o to chcete někdo připravit a dát je do ústavu rovnou? Vždyť se může kdykoliv zjistit, že jsou v rámci možností v pořádku a najde se rodina ochotná je vychovávat.

1 0
možnosti
Foto

Ty děti do adopce s největší pravděpodobností nepůjdou. Ani kdyby testy otcovství náhodou prokázaly, že děd není jejich otcem.

Zajímalo by mě, proč v tomhle případě nezasáhly učitelky a sociálky, dokud byl čas? Jinak...

Nejste vázána mlčenlivostí?

0 0
možnosti
Foto

Jsem, ale tohle se netýká mých dětí...jinak narazila jste hlavičku na hřebíček. Rodiče můžou vyprávět co chtějí, ti, co pomáhají dětem se nesmí vyjadřovat...To by byly příběhy...

1 0
možnosti

V zájmu dětí by asi měli udělat genetické testy, které domněnky sociální pracovnice buď potvrdí, nebo vyvrátí. Pokud se potvrdí, tak by asi měli konat, jinak těch dětiček bude víc. U dětí by se pak musel sledovat zdravotní stav, ale s vadnými geny se toho stejně udělat moc ńedá.

4 0
možnosti

Konat ano, nicméně s velkým taktem a porozuměním pro danou situaci.

0 0
možnosti
Foto

Kristepane! 8-o Snad to holkám klapne, i když to skoro vidím neřešitelně... Jinak R^a karma...

1 0
možnosti

Víte - problém je v tom, že ten "stát" nezasahuje jen v takových otřesných případech, který jste popsala, ale často zbytečně - třeba když rodiče mají jen odlišný životní styl (viz před lety holčička "Bouře") nebo teď, když nekompetentní socoálka odhnala člověka k sebevraždě

2 1
možnosti

mylsim, ze ho nedohnala.

0 0
možnosti
  • Počet článků 154
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5609x
Jsem Pěstounka, která přijímá ohrožené děti. Dělám ze všech sil vše, co můžu proto, aby byl jejich další život lepší než ten předchozí. Taky jsem hrdá máma svých dětí a vzorná, věrná a vařící (3xv) manželka. Často jsem samolibá, marnivá, líná, tvrdohlavá, hádavá a v neposlední řadě infantilní a i když mi občas někdo říká Sluníčkářka, tak já se víc cítím jako OBLÁčková ....