Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zavidim Vam. V tom nejlepsim smyslu slova. Ja jsem se pred par lety prinutila k behu a bylo to nadhernych nekolik mesicu. Behala jsem se svym kamaradem, vzdy jsme nasi hodinku behu prokecali ani jsme nevedeli jak a ten pocit po behu byl nepopsatelne krasny. Vzdy jsme vydrzela vic a mela porad lepsi naladu. Presne si pamatuju na ten pocit po sprse, pamatuju si vuni sprchoveho samponu a taky ten vecny usmev na tvari. Rada na to vzpominam a nemuzu prijit na to, co mi brani v tom,  abych s touto zavislosti zacala znovu. Takze proto Vam zavidim :-)

0 0
možnosti
Foto

Závidím vám. Dostal jsem k vánocům knihu Zrozeni k běhu. Přečetl jsem ji jedním dechem a .... nazul tenisky a vyrazil. Abych zjistil, že já zrozen k běhu určitě nejsem. A tak si jen občas vyfuním na kopec nad barákem. Kdepak běhání, ale za to ta čokoláda, to se shodnem.;-)

0 0
možnosti

Fíha, mám to podobně, ale bez tička ;-) proto: běhu ZDAR!

0 0
možnosti
Foto

;-D. Bez tička? Co tím myslíte? Tričko? Jakože běháte bez trička? Hoďte sem fotky;-).

1 0
možnosti
Foto

J93a95n90a 10M73a24j95o69v59á

17. 7. 2013 13:06

Fandím, nedejte se a vydržte. R^R^

0 0
možnosti
Foto

Děkuju, teď sedím u oběda a říkám si, vždyť na tom vlastně nic není;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 154
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5609x
Jsem Pěstounka, která přijímá ohrožené děti. Dělám ze všech sil vše, co můžu proto, aby byl jejich další život lepší než ten předchozí. Taky jsem hrdá máma svých dětí a vzorná, věrná a vařící (3xv) manželka. Často jsem samolibá, marnivá, líná, tvrdohlavá, hádavá a v neposlední řadě infantilní a i když mi občas někdo říká Sluníčkářka, tak já se víc cítím jako OBLÁčková ....