Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nadpis "seriózně" a pak o Janě Bobošíkové napíšete: "... ješitnost, arogance a absence sebereflexe ...". Vrchol serioznosti, soudružko Tobiášová. ... :-)

0 0
možnosti

P37a58v28e55l 40R84y36s

19. 1. 2013 13:03

Napsala jste to hezky, jakoby bez politiky - karma. I mi Karel Swarzenberg nesedí a pořád ještě nejsem rozhodnutý, jestli a koho z těch dvou volit, libí se mi váš laskavý výčet důvodů proč jej volíte.  R^

0 2
možnosti

P90a26v64e71l 46R16y91s

19. 1. 2013 13:04

oprava ve druhé větě:  bez toho  "I" na začátku...8-o

0 1
možnosti

Možná jste politicky taková Táňa II., což je sympatické. Ale politika je tvrdé řemeslo - za každého režimu. Tam s pravdou a láskou mnoho nesvedete.  Ono vládnout společně s lidovci nebo Unií může být ještě horší než oposmlouva.

3 1
možnosti

Vaše psaní je milé :-). Jen toho Klause jste podcenila. Dávno před jeho presidentskou kandidaturou bylo zřejmé, co je zač. Je příznačné, že on teď podporuje Zemana, je příznačné, že Zeman vždy vyklidil pole, když Klaus měl šanci na úspěch... Oba přece podporují postsovětské Rusko a jeho mocenské zájmy - bez ohledu na zájmy naše.

V jednom s Vámi nesouhlasím. Zeman netrpí ztrátou paměti. Zeman si rád hraje a velmi se baví tím, co všechno mu projde. Proto si dovoluje čím dál víc...

2 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS