Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Přeji vše nejlepší do dalších let (alespoň jednou tolik, no néééé?) a držím palce, ať se Vám podaří tu mladou holčinu v sobě probudit alespoň v některých oblastech. Ne, nemluvím o kamínkách na nehtech a laku na vlasy (pokud Vaše vlasy bez laku vypadají jako na profilové fotce, pak ho můžete ještě několik (desítek) let nechávat v regálech bez povšimnutí). Mluvím o těch krásných klišé, ty by se Vám z života neměly vytratit... Příští rok poreferujte, jaká ta čtyřicítka byla, ano? :-D A za 10 let se těším na podobně příjemný článek, oslavující příchod 50 ;-)

Hezký den!

2 0
možnosti
Foto

Věk není tragédie, 40 mám dávno za sebou a asi nikdy jsem se necítila tak dobře. Nedělám si hlavu ze spousty věcí, ale nezapomínám na tu mladou holku a beru si z ní optimismus.

Jste krásná žena a...život na Vás čeká!!;-)

2 0
možnosti

ALE! Takhle vůbec nesmíte přemýšlet! ;-O

Mně bylo 40 loni a víte co? Taky mám své mladší já na houpačce, ale dělám na něj dlouhej nos. Neměnila bych s ní ani za nic! Radši si nechám své vrásky a gravitací narušené křivky, než mít zase v hlavě guláš a trápit se kravinama jako ve dvaceti. Dneska už vím svý, což mi přináší ohromnej klid, a ten je pro mě nejdůležitejší. Podle fotky jste ženská k světu, takže ten lak vám schvaluju a přeju, abyste se tím přestala nervovat a užívala si to jako já. A všechno nejlepší předem! ;-)

5 0
možnosti
  • Počet článků 154
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5609x
Jsem Pěstounka, která přijímá ohrožené děti. Dělám ze všech sil vše, co můžu proto, aby byl jejich další život lepší než ten předchozí. Taky jsem hrdá máma svých dětí a vzorná, věrná a vařící (3xv) manželka. Často jsem samolibá, marnivá, líná, tvrdohlavá, hádavá a v neposlední řadě infantilní a i když mi občas někdo říká Sluníčkářka, tak já se víc cítím jako OBLÁčková ....